2020. augusztus 24., hétfő

Holly Ringland: Szirmokba zárt szavak

 Az Alexandra Kiadó egy különleges történettel gazdagította a palettát ezzel a kötettel. Kívül-belül gyönyörű virágok díszítik, melyek megszólítják az olvasót, magukra vonják a figyelmet.

"A tél tavasszá olvadt a földeken.
Ám idén keserűséget sodor felénk a lágy szellő."

Az első oldaltól az utolsóig megérintett. Egyszerűen valami elképesztő, amit Holly Ringland írónő létrehozott. Ez a világ, ami visszaköszön a lapokról tele van fájdalommal, gyásszal, vágyódással, szeretettel, törődéssel. Az, hogy a virágot szinte emberi tulajdonsággal ruházza fel a szerző ez valami varázslatos. Sokszor beleremegtem a fájdalomba, amit olvastam, máskor örömködtem az új kezdet, egymásra találás felett.

A tartalom valami hihetetlen mennyire kidolgozott, lenyűgöző munka. Persze a borító is szót érdemel, ahogy a különböző virágok közrefogják az egész történetet.

Aki tudja olvassa, szippantsa magába ezt a könyvet! Érdemes megismerkedni vele! :)

A családunkat, közvetlen környezetünket nem tudjuk megváltoztatni, ez a tény köszön vissza az oldalakról is. Ám kitartással, megbocsátással, bátorsággal, elszántsággal, újrakezdéssel szinte minden lehetséges. A korábban nehéz, fájdalmas sors átfordulhat reményteli jövővé, ahol béke, szeretet veszi körül az embert. Újdonság volt megismerkedni a virágok jelentésével, megérteni mennyi szó, érzelem kifejezhető a virágok nyelvén. 

Nincsenek megjegyzések: