2022. szeptember 29., csütörtök

Vámos Robi: Psszt! Csoda vagy!

Ragyogtató beszélgetések gyémántbogarakkal


Korábban még nem hallottam Vámos Robiról és a munkásságáról sem. Ám ezzel a könyvvel teljesen megvett magának.

A stílusa közvetlen, azonnal magával ragadott. Legszívesebben minden gyermeknek kötelező olvasmánnyá tenném, hogy növelje általa az önbizalmát.

Ez a könyv valóban egy csoda, és csodáknak szól! Erőt adtak nekem is a szerző szavai, hihetetlen mennyire tudja, mire,hogyan reagáljon,hogy elindítson a másikban egy folyamatot. Le a kalappal Vámos Robi előtt!
Aki tudja, olvassa el a könyvét, adja oda a gyermeke kezébe, hiszen önbizalmat, erőt adhat általa.

A leírtak, gondolatok, idézetek és párbeszédek igazi lelkifröccsöt adnak az olvasónak. 


A szerző megerősít minket abban, hogy nem szégyen és nem rossz dolog különbözni, másnak lenni, mint a többiek. Elsősorban pedig saját magunknak feleljünk meg, ne a külső elvárások rabjai legyünk. Annak higgyünk, arra hallgassunk, akinek fontos számunkra a szava. Jól válogassuk meg, milyen társasághoz tartozunk. Nagyon fontos, hogy elfogadjanak és mi is elfogadjuk a társainkat. Olyan pedig, hogy hiba, nincs. Helyette mondjuk azt, hogy próba, gyakorlás, tapasztalat. Sokkal sikeresebbek leszünk, ha így közelítjük meg a dolgokat, feladatokat.

Ismerd meg a Gyémántbogarak világát és vele egy egészen különleges, elfogadó és mégis irányba állító, nagyon igazi hangulatot!
Minden csodának kell valaki, aki megérti és elfogadja. Valaki, aki megtanítja neki, hogy hogyan fogadja el azokat, akik nem fogadják el. Valaki, aki megerősítést ad, hogy ő így is csodálatos és így, önmagaként kincs.

Nincsenek megjegyzések: