2020. június 23., kedd

Anne L. Green: Elvarratlan szálak

Az Elvarratlan szálak nem más, mint az Eltitkolt múlt folytatása, Aiden Cross főszereplésével.

Ez még csak a második ALG könyvem, de biztos, hogy nem az utolsó, hiszen az írónő világa akit egyszer beszippant, az nem szabadul, nem is akar, inkább még jobban elmerül a sok izgalmas kötetben.

Aiden Cross az elején kissé unszimpatikus volt, ám hamar megkedveltem, hiszen alapjáraton egy csupa szív pasi. Aria viszont - a másik főszereplőnk - azonnal belopta magát a szívembe a határozottságával. Az már nem is meglepő, hogy nem csak az én szívembe, hanem Aidenébe is belopta magát Aria, aki eleinte menekült a heves érzések elől, végül beadta a derekát, hiszen nem tagadhatta, hogy kölcsönös a vonzalom közöttük. Ám ahogy lenni szokott több dolog is nehezítette kettejük kapcsolatát, munkáját. Megjelenik a maffia és a múlt rémképe, ami elől hiába menekülnek, végül szembe kell nézni vele. Hatalmas harcok árán ugyan, de sikerül elérni a nyugalmat, boldogságot  főhőseinknek. Aria és Aiden mindketten nagy jellemfejlődésen, változáson mennek keresztül a kellemes és horrorba illő történések hatására. Az akadályokat szépen vették egymás segítségével, ám nem egyedül, hiszen a családra, barátokra mindig számíthattak.

Nagyon szerettem ezt a vérpezsdítő, fordulatokban, izgalmakban teli történetet, ami ismét bebizonyította, hogy a magyar írók igenis minőségi írást adnak ki a kezük közül!

Nincsenek megjegyzések: