2020. május 17., vasárnap

Amanda Stevens: A birodalom

A Sírkertek Királynője trilógia második kötete


A birodalom méltó folytatása az első résznek. Benne van minden, ami egy jó folytatáshoz kell. Fenntartja az érdekklődést a történet iránt, egy pillanatra sem laposodik el. Minden fejezet valami újat rejt, tele van titokkal, feszültségkeltő elemekkel. 

"Egyszer azt hallottam, hogy a legnehezebb olyan emberrel együtt élni, akit nem szeretsz. Én mindig azt hittem, hogy sokkal nehezebb olyasvalakivel együtt élni, aki téged nem szeret."
Ebben a részben Amelia újabb rejtélyekbe bonyolódik és belecsöppen egy nagy nevű család örökösödési harcába. Ameliát Asher Falls temetőjének restaurálására kérik fel, azaz az Asher sírkert rendbetételére. Ám ez nem csupán egy munka, hanem a restaurátor megismeri születésének körülményét és igazi családját. Természetesen a szellemek, kísértetek sem maradhatnak el, melléjük viszont most csatlakozik a gonosz is, aki az élet és halál közötti térben pusztít, kiszipolyozza az emberek életkedvét, jóságát, saját irányítása alá akarja vonni az emberi lelket. 

Elégedett vagyok a sorozat második részével is, hiszen hiány nélkül, részletebe menően tárja elénk a szerző a másvilág borzongató igazságát és az élet keserűségét. Kíváló alkotás a maga nemében. Szerelem, család, paranormális jelenségek, rejtélyek mind mind megjelennek a könyvben. 

Betekintő a cselekménybe: 
Amanda Stevens paranormális-romantikus sorozata, a Sírkertek királynője folytatódik. A halottlátó temetőrestaurátor, Amelia Gray egy újabb megbízatást kap, ami majdnem az életébe kerül. Ezúttal ugyanis egy tó mélyére süllyedt ódon temető női kísértetei kérik a segítségét, miközben a látszólag csendes kisvárosban feltűnik a Gonosz, és ördögi tervet eszel ki…

Nincsenek megjegyzések: