2020. április 9., csütörtök

Victoria Green: Valter&Vivien III.

Victoria Green azon magyar írónők egyike, akiknek érdemes kézbe venni, elolvasni a könyvét, hiszen egy feledhetetlen élménnyel gazdagodunk és alaposan kizökkenünk a hétköznapokból általa.

Nagyon köszönöm az írónőnek, hogy megismerhettem Valter és Vivien történetét, szerelmét, küzdelmeit! 
"Mindig hálás leszek a Sorsnak, hogy olyat adott a kezembe, amit nagyon kevés ember kaphat meg az élettől: Az ellentétek vonzásában az igaz szerelmet. Az ilyen történetek, mint a miénk sosem érnek véget."

Ez a trilógia igazi harc az életért, a szerelemért, a boldogságért. Valter és Vivien kapcsolatában már a kezdetekkor ott volt a fiú sötét múltja, ami nem engedte, hogy felhőtlenül boldogok legyenek. Ám a fiatalok mindent megtettek azért, hogy legyőzzék az árnyakat és győztesként térjenek ki a velük való csatározásból. 

A történet szépen kidolgozott, ebben a részben még jobban, mélyebben megismerhetjük a karaktereket, döntéseiket, érzéseiket. 

A szerelmeseknek most is bőven gördít akadályt az élet, hiába tűnik úgy az elején, hogy minden rendben van. A prológus egy szomorú befejezést vetít elénk, de utána jön az - egyenlőre - boldog jelen, majd lassan kibontakozik a cselekmény és kiderül, miért lehetne olyan végzetesen szomorú, szívfájdító a lezárás. Ám az események váratlan fordulatának köszönhetően megnyugodhatunk, hogy ugyan egy kis veszteséggel, de happy end lesz a történet vége. 

Ebben a befejező részben bepillantást kaphatunk lányuk, Léna gyermekkoráról, majd kamasz éveiről, amikor megkezdődik a veszteségek sorozata. Valter küzd a múlt démonaival, nevelőapja fenyegető alakjával, indulataival, heves vérmérsékletével, amivel sokszor bajt hoz a fejére. Vivien pedig az érzelmeivel, érzéseivel küzd, hiszen szereti Valtert, ő a mindene, mégis kezd belefáradni a sok harcba, fájdalomba az oldalán. 

Végül több segítő, - család, család barátja - és egy váratlan jövevény hozza újra össze a családot. Ráadásul Valter életében kettős változás történik. Visszakapja a családját és megismerkedik egy eddig hiányzó részével, családtagjával. 

Ennél szebb, meghatóbb befejezést nem is kaphattam volna. Nagyon megszerettem Valter és Vivi történetét, nehezen búcsúzom tőlük. Egy rendkívül erős, mindent legyőző szerelem az övék, amely megmutatta, hogy igenis van akkora ereje az igaz szerelemnek, hogy legyőzze a múltat. 

A trilógia Facebook oldaláról még több részletet, ízelítőt kaphatsz a könyvekből!

Nincsenek megjegyzések: