2020. április 27., hétfő

Mimi Taylor: Féktelen szerelem

Ismét egy olyan magyar szerzőt ismerhettem meg, akitől érdemes olvasni! Mimi Taylor a Newline Kiadó szerzői csapatát erősíti, akinek korábban már megjelent két izgalmas regénye a Fekete bárány és A bosszú ára. Érdemes felfigyelni az írónőre, akinek a moly.hu-n mindhárom könyve 90% és a fölé van értékelve. 
"…a szerelmet soha ne próbáld megérteni. Azt nem érteni, hanem érezni kell."

A történet szépen felépített részekből áll, a főszereplők szerethetők, emberiek. Miát és Pault nem volt nehéz megkedvelni, nagyon drukkoltam nekik, hogy legyőzve a múlt démonait kiteljesedhessenek egymás oldalán.
Egyiküket a közelmúltban csalta meg a barátja a saját lakásukban, a másikuk pedig a múlt elől menekülve egy autószervízben talált munkát, menedéket magának. Egyik nap Mia elvitte az autóját megszerelni, ahol nem más, mint Paul fogadta. Persze az autójavítás váratott magára, addig a férfi meghódította Mia testét és nem rövid időn belül a szívét is. Ám, ahogy az lenni szokott, nem lehettek egymáséi. Mia megfogadta, hogy többet nem dől be a férfiaknak, míg Paul nem akart elköteleződni, hiszen, mint kiderül a szíve visszahúzza a versenypályára.
"Szívem hevesebben kezdett kalapálni a mellkasomban. Abban a percben vált világossá, hogy már késő. Nem fogok tudni tőle elszakadni, vagyis csak kínok árán."
A két fiatal a nehézségek ellenére megküzdenek egymásért, még, ha úgy is adódik, hogy kis ideig külön, egymástól távol élnek, de a köztük lévő kötelék megmarad, majd az újbóli találkozásnál felizzik a nem is olyan régi tűz. A múlt démona a boldogságuk útjában állt, de ők nem adták fel, harcoltak ellene a végsőkig, míg, ha kis sérüléssel is, de boldog befejezést kaptak, ahol csak ők számítottak és a családjuk, barátaik, akik segítették, támogatták őket. 

Az első olvasmányom volt Mimi Taylor-tól, de biztos, hogy nem az utolsó. Remélem, hogy további érzelmekben és izgalmakban gazdag kötetekkel gazdagítja a repertoárját az írónő! 

Rendelt meg ezt az érzelmektől túlfűtött regényt kedvezményesen a Newline Kiadótól!

Nincsenek megjegyzések: