2020. január 13., hétfő

Victoria Green: Valter & Vivien 1.

Az írónőtől a Szív-hangok sorozatot olvastam először. Már akkor eldöntöttem, hogy a többi történetet is szeretném megismerni, ami Victoria Green kezei között született.

Hálásan köszönöm az írónőnek, hogy a Szív-hangokban megismert Vivient (Anna húga) közelebbről megismerhettem. Nagyon örülök, hogy nővére különleges története mellett ő is kapott egy nem mindennapi szerelmi szálat. 



Ebben a könyvben - ahogy az alcím is mutatja - nem minden az, aminek látszik. A bűnös ártatlan, az ártatlan jófiú pedig az, aki valójában a háttérben áll. Ahogy az életben, hogy itt a történetben is alaposan a dolgok mögé kell nézni, hogy rájöjjünk az igazságra és ne higgyük el rögtön, amit elsőre látunk, hallunk.

Valter és Vivien első látásra egymásba szerettek, különleges, erős vonzalom alakult ki köztük. Hamar kiderült, hogy Valter nem más, mint Viviék szomszédjának az unokaöccse, aki börtönviselt, tehát folt van a múltján. Ez már éppen elég okot adott Bertának, hogy eltiltsa lányát a fiútól. Ám ők ahelyett, hogy távol maradtak volna egymástól még jobban beleszerettek a másikba, folyamatosan keresték a pillanatot, amikor büntetlenül találkozhattak. Az édesanya a legkisebb akadályt jelentette a boldogságukban, hiszen közéjük állt Valter múltja is. Ez a múlt pedig különböző formában, de mindig megjelenik, felbukkan a jelenben is. A régi sebek feltépődnek, Valter hiába bizonygatja, hogy ártatatlan, mindig történik egy rizikós eset, ami besározza őt. A fiatalok közé több akadály gördül, mint amivel egykönnyen képesek lennének megbirkózni. 
Több ízben is megmutatkozik az igaz, mély szerelem ereje, amely a fájdalmak ellenére is képes enyhíteni a vérző szíven. 

Együtt szorítottam a fiatal párral, hogy sikerüljön legyőzniük a démonokat és békében lehessenek egymáséi. Ugyan függővég a befejezés, de vigasztal, hogy a második részben folytatódik Vivien és Valter története, néhol viharos kapcsolata. 

Bátran ajánlom Victoria Green könyveit mindenkinek, akik egy életszagú, megható, de nem nyálas történetre vágynak! Hihetetlen, milyen helyzeteket gördít a szereplői elé az írónő, s nem is akármilyen stílusban. A könyvben plusz ráadásként magyar szerzők versei is fel-felbukkannak, mint Valter költő alteregói. Egyszóval modern, különleges, izgalmas sztori, amit nem bánsz meg, ha kézbe veszel! Merülj el benne te is! 

A szerző könyveiről bővebben Facebook oldalán olvashatsz!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon szépen köszönöm! Csodálatos ajánló! ♡