2019. december 29., vasárnap

Szeretet szikra minden napra

azaz Helen Exley ajándékkönyv: Az öröm szavai


A könyvet édesanyámtól kaptam Karácsonyra. Már a fa alatt bele-, belelapoztam, nagyon inspiráló, pozitív gondolatokkal van tele. Ez az apró kincsestár 2016-ban jelent meg az Alexandra Kiadónál.
„Egy homokszemben lásd meg a világot, egy vadvirágban a fénylő eget, egy órában az örökkévalóságot, s tartsd tenyeredben a végtelent!"

/William Blake/



A Helen Exley ajándékkönyvekben a legszorosabb emberi kapcsolatokról, a szerelemről, a családi és baráti kötelékekről találunk kifejező, örökzöld bölcsességeket. Mindegyik kötet gondolatgazdagsága az ajándék és ajándékozás céljával párosul: jó adni és kapni. Az eredmény itt van a kezedben. Ha tetszett, mondd el másoknak is! Nincs a földön nagyobb erő, mint a baráti ajánlás!

Derűvel, vidámsággal ajándékozza meg olvasóját ez a könyvecske, amelyben a világot optimistán szemlélő emberek gondolataiból idézünk.
Legyen útitársunk, és fedezzük fel a bennünket körülvevő örömöket. 

"A boldogság pillanatai meglepetésként érnek. Nem mi ragadjuk meg őket, hanem azok minket."
/Ashley Montagu/ 

A könyvben hosszabb-rövidebb bölcsességek kaptak helyet, melyek egyenként töltenek el reménnyel, mosolyra késztetik az olvasót és elgondolkodtatnak az élet értelméről. A versek, gondolatok mellett gyönyörű képek, illusztrációk kaptak helyet. Érdemes az év minden napján forgatni ezt a kis könyvecskét, segít, hogy jobb színben lássuk a világot, önmagunkat.

Nincsenek megjegyzések: