2019. december 26., csütörtök

Louisa L. Hay: Éld jól az életed Most!

Önsegítő, pszichológiai könyvekből már szép számmal olvastam. A címe és a nyugodtságot árasztó borító felkeltette az érdeklődésem: Ez a könyv vajon más, tud újat mutatni, vagy csak a megszokott pozitív szemléletet sulykolja.


"A lelki egészség önmagunk szeretetével kezdődik."
Az Édesvíz Kiadó oldalán böngészve láttam először Louise L. Hay nevét, majd a témája miatt felkeltette az érdeklődésem, hogy valóban segít e az olvasónak vagy olyan, mint a legtöbb önsegítő könyv? 

Meg kell, hogy mondjam nagyon pozitív véleménnyel vagyok erről a könyvről, későbbiekben tervezem elolvasni a többi írását is. A szerző leírja a legtöbb ember megszokott gondolatmenetét, amit átitat a negativitás. Majd ezt követően bemutatja, hogyan tudunk a negatív gondolatokról pozitívakra váltani, amellyel bevonzhatjuk az életünkben, amit szeretnénk. Legyen ez cél, álom, vágy, bármi.  

"A félelmek csak gondolatok, a gondolatokat pedig el lehet engedni."

Érdemes kézbe venni, elolvasni, tanulmányozni ezt a kötetet, hiszem, hogy nagyban hozzájárul ahhoz, hogy jobbá váljon az életünk, rálépjünk arra az útra, amelyen haladni szeretnénk. Megéri bátornak lenni, hinni önmagunkban, az univerzumban. Higyjünk, kérjünk és megadatik, bevonzzuk a szerencsénket. 

Szeretnél eredményesebb életet? Rendeld meg a könyvet az Édesvíz Kiadó honlapján! :)

Nincsenek megjegyzések: