2019. november 10., vasárnap

Victoria Green: Szív-hangok 1.

Victoria Green írónőnek eddig négy könyvnek adott életet, melyeket egyre többen forgatnak az olvasók közül. 

A Szív-hangok című könyve igaz történeten alapul, így még kíváncsibbá tett, hogy mit rejtenek az oldalak. 
"A semmiből kerültél az utamba, mint egy nyári zápor. Szeretnék nap, mint nap elázni!"
Mondhatnám, hogy a cselekmény úgy kezdődik, akár egy átlagos hétköznapi nap, egészen addig, míg fény nem derül a titokra, melyre már későn jönnek rá a szerelmesek. Mire megtudják, addigra rég végérvényesen, fülig beleszeretnek egymásba. 


Anna és Zsolt kapcsolata egy váratlan találkozással kezdődik, hiszen Anna Székesfehérváron lakik, a fiú pedig Budapesten. Utóbbi a barátjához jött látogatóba, így találkozhatott a lánnyal a buszon, amikor ő a barátnőjével utazott. 
Nem sokkal a buszos találkozás után összefutott a két fiatal a parkban is, mikor Anna a kutyáját vitte sétáltatni. Nagy meglepetésként érte, hogy belebotlott Zsoltba, aki nem sokat gondolkozott, randira is hívta őt. Kapcsolatuk hamar szárba szökkent, igazi mesébe illő love storyként folytatódott. 
Tartott ez egészen addig, míg fény nem derült egy meglehetősen nagy horderejű családi titokra, kapcsolatuk összetettségére. Idővel és egy kis utánajárással kiderült, hogy megnyugodhat a szerelmespár, gond nélkül együtt lehetnek ezután is. Jöttek a vizsgák, egyre nehezebben oldották meg a találkozásokat, ám hétvégenként mindig összehozták, hogy együtt lehessenek. 
Sajnos hiába fordult jóra a helyzetük, hiába fogadták el őket mind a lány, mind a fiú családjában, ha a Sors elválasztja kettejüket egymástól. Egy gyönyörűnek ígérkező kettesben töltött estén bekövetkezett a szörnyű baleset. Ezt követően megváltozik Anna élete és Zsolté is, ám mindketten másképp lesznek ezután. 

Nagyon tetszett, hogy a szerző a való életből merített, már már magam előtt láttam a párt és a nem éppen hétköznapi gondjaikat. Ahhoz képest, hogy ez volt az első könyve Victoria Green-nek, alig érezhető rajta. Itt-ott megmutatkozik, hogy még nem olyan kiforrott, mintha már gyakorlott íróként lenne ez a sokadik története, ám így sem okozott csalódást! 
Ez a könyv is bebizonyította, hogy a szerelemnek sorsfordító, mindent felülíró ereje van, jöhet bármilyen akadály. 

Anna és Zsolt történetét e-könyv formátumban megrendelhetitek többek között a LIBRINÉL is! :)

2 megjegyzés:

Victoria Green írta...

Nagyon szépen köszönöm ezt a szép összefoglalót! :)

Smidhoffer Eszter írta...

Szívesen! <3