2022. november 13., vasárnap

Anne Raven: Egy riport ára

Anne Raven keszthelyi írónő ismét egy erotikus, romantikus történettel örvendeztetett meg minket, olvasókat. Ám ez sokkal több, árnyaltabb, mint egy rózsaszín szori. Szövevévenyesebb, titkokkal, árnyakkal teli.
"Egy mozdulat volt, egy észrevehetetlen pillanat, de a világot jelentette."
Újabb izgalmas olvasmány Anne Raven tollából. Az Egy riport ára számomra amiatt is kedves, mert én is újságíró vagyok, ahogy a főszereplő Petra. Emellett nagyon tetszik Petra állhatatossága, kitartása az ügye mellett, barátnőjéhez való lojalitása, hűsége. Majd felbukkan a színen egy szexi félisten, aki alaposan felrázza Petra életét. Ezután kezdődnek csak igazán az események. Nyomozás, a rejtélyes múlt feltárása, egy piszkos gazember, csaló leleplezése, na és persze túlfűtött erotika. Mindezeket a megfelelő mennyiségben tárja elénk az írónő. A múlt a felszínre tör és fény derül egy sötét titokra, ami 20 éve lappang a levegőben.A fő karakterek különbözőek, mégis hasonlítanak egymásra. Szívesen olvastam volna még a közöttük létrejövő viszonyokról, helyzetekről.


Nem ​hiszel a sorsban? Itt az ideje, hogy higgy!
A sikeres és gazdag Matthew Darmian teljhatalommal uralkodik vállalata felett Angliában. Magánélete mégis üres és felszínes.
Tíz éves kora óta nem hallott az apjáról. Gyűlöli őt. Váratlan halála azonban arra kényszeríti, hogy hazautazzon Magyarországra és feltépje a régi sebeket.
Jakab Petra szabadúszó újságíróként, mindenki más előtt ugrik rá a titokzatos örökös sztorijára, és mindent latba vet, hogy kiderítse mi történt húsz évvel ezelőtt.

Kettejük találkozása több lesz egyszerű interjúnál. A nő hamar rádöbben, ha meg akarja tudni az igazat a családról, a rideg és közönyös férfi játékszabályai szerint kell játszania. Kapcsolatuk gyorsan átalakul. A vágy úgy bontakozik ki köztük, akár a felkavaró titok, mely csak még több kérdést vet fel. A féktelen szenvedély egy rövid időre elhomályosítja a céljaikat, azonban a sérelmek és a hazugságok kíméletlenül törnek a felszínre.
Rá kell ébredniük, minél tovább tart ez a kaland, annál nagyobb árat kell fizetniük érte.
De vajon megéri megfizetni ezt az árat?

Nincsenek megjegyzések: