2020. szeptember 13., vasárnap

Baptiste de Pape: A szív ereje

 Találd meg a valódi életcélodat


Ez a könyv már első ránézésre rabul ejtett boldog, vidám színeivel, pozitív hangulatot sugárzó formáival. 

Ismertető: 

ITT ​AZ IDEJE, HOGY FELFEDEZZÜK SAJÁT SZÍVÜNK EREJÉT!

A világ spirituális irányzatainak nagy tanítói az írott történelem kezdete óta a valódi erő és megértés forrásaként hivatkoznak a szívre. A szív erejében korunk legnagyobb spirituális tanítói segítségével most mi is felfedezhetjük, hogyan valósíthatjuk meg a bennünk rejlő lehetőségeket.

Vajon azt az életet éljük-e, amire születtünk?

Követjük-e álmainkat, és teljesítjük-e életünk célját?

Ebben a gyönyörű lelki útmutatóban a világ tizennyolc legnagyobb spirituális gondolkodója, írója és tudósa lesz kísérőnk, és megmutatják nekünk, hogyan fedezhetjük fel és teljesíthetjük ki a bennünk rejlő lehetőségeket.

"Ne engedjük, hogy mások véleménye elfojtsa belső hangunkat. És legfőképpen legyen bátorságunk, hogy szívünket és megérzéseinket kövessük."
Nagyon szerettem lapozni, olvasni ezt a könyvet, sokat segített, hogy megértsem, hogyan működik a szívem érzelmi oldala, miért járok jobban, ha a szívemre hallgatok. Ezt alátámasztva írja a szerző, hogy a szívünk sosem vezet minket tévútra, érdemes követnünk a szív szavát, mert sokszor erősebb, pontosabb, mint a racionális gondolkodásunk. 

A könyvben több spirituális szerzőtől, gondolkodótól olvashatunk jó tanácsot, szívünkkel kapcsolatos megállapítást, melyeken érdemes elgondolkodni! 

Nincsenek megjegyzések: