2017. október 26., csütörtök

Colleen Hoover: Egy nap talán

Ennek a könyvnek már a címe is reménykeltő. A borító első látásra szerelem volt, kotta, hangjegyek, dallamok. Úgy gondolom, hogy ez a könyv méltán a Rubin Pöttyös könyvek csodája. Nem beszélve arról, hogy eddig a szerzőben sem csalódtam, élveztem minden történetet, amit eddig olvastam tőle.


Az első dalszöveges könyv, amit olvastam az Örökké a csajom volt (igen, ez itt a reklám helye), ami rögtön megszerettette velem az énekes, gitáros srácokat a könyvekben. Ridge-dzsel sem volt ez másképp, aki már elsőre szimpatikus volt, nem csodálom,  hogy Sydney az első akkordokkal elkezdett vonzódni hozzá.
Ez a könyv jóval több, mint egy szerelmi történet. Felmerül benne az elején a szerelmi háromszög, majd később ismét, ám ekkor akaratlanul. Benne van minden, aminek egy vérbeli Rubin Pöttyös könyvben benn kell lenni. Romantika, dráma, bonyodalom, zene, felnőtt tartalom.

Az eddig olvasott könyvek közül nehezen tudnék akár csak egy kedvencet is választani, de ez a könyv tuti, hogy a Nagy kedvencek közé került. :)

https://moly.hu/konyvek/colleen-hoover-maybe-someday-egy-nap-talan

Nincsenek megjegyzések: