2017. szeptember 19., kedd

Jennifer L. Armentrout /J. Lynn: Várok rád

Hűű, hát ez a könyv nem semmi volt. A Luxen szériát olvastam először az írónőtől, ami nagyon tetszett, így már vártam, hogy ezt a könyvét is elolvashassam. Már az első oldal magába szippantott, nem volt kérdés, hogy elolvasom majd a folytatást is.


Borító: Jól eltalálták szerintem, illik a történethez. Tetszik, hogy nem csicsázták túl, nem aggattak rá mindenféle díszt, így szép, rendezett lett.

Főszereplők: Avery és Cameron jól kiegészítik egymást. Mindegyiküknek van sötét folt a múltjában, ami formálta/formálja az életüket. Egészen a történet negyedéig olyan volt, mintha macska-egér játékot játszanának, mivel Avery mindig kikosarazta Cam-et, de a fiú nem adta fel, kitartóan várt a lányra. Nagyon szimpatikus karakterek, a könyv végére teljesen a szívembe zártam őket.

Mellékszereplők: Brit és Jacob igazán mókás karakterek, színt, vidámságot vittek a történetbe. Velük együtt lett igazán kerek egész a sztori. Igazi szókimondó alkatok, de emellett hűséges barátok is, akikre mindig számíthat az ember. Olly-ról, Cam barátjáról és lakótársáról sokat nem tudtunk meg, de az a pár pillanat, amikor megjelent az éterben, igazán jófej, vicces figurának tűnt. Raffaello, a teknős szintén egy színfolt a történetben, aki ugyan sokszor nem volt jelen, de amikor igen, jó kedvre derített, változatosságot jelentett.

+ Szereplők: Ide Avery és Cam szüleit, testvérét sorolnám, akiknek sok szerepük nem volt, de megjelentek azért. Cam családja felüdülést jelentett Avery számára, aki ámulva látta, hogy szerető szülők is vannak még a világon. Teresa-val, Cam húgával is hamar összebarátkoztak. Avery szülei kész katasztrófák, rideg, ellenszenves emberek, akik csak a saját javukat nézik. Annyi pozitív volt velük kapcsolatban, hogy az apa, mikor lányuk elment hozzájuk elmondani, hogy nem volt igazuk, annyit mondott Avery-nek, hogy hiányzik neki, ahogy táncolt.

Összességében egy kerek egész történetet kaptunk szerelemről, fájdalomról, barátságról és az újrakezdés lehetőségéről. Nagyon ajánlom, mert igazán megéri elolvasni, izgalmas, szenvedélyes, néhol szenvedős sztori.

Kedvenc idézeteim:

"Katasztrófának kell történnie kettőnk között? Aha, én is éppen ettől tartok."

" Ebben a pillanatban pedig úgy èreztem magam, mint egy macskákkal teli szobában rekedt kis egèr. Tudom, hogy bèna dolog, de mèg soha nem ültem idegen srác kocsijában."

" Az élet bonyolult volt, néha szinte katasztrofális, de ebben a bonyolultságban megvolt a szépség is, és a katasztrófában a béke."

- Köszönöm!
Az ajka félmosolyra húzódott.
- Mit?
- Hogy megvártál.

https://moly.hu/konyvek/j-lynn-wait-for-you-varok-rad

Nincsenek megjegyzések: