2023. április 26., szerda

Jen Sincero: Vagány vagy!

 Ne kételkedj magadban, kezdj el élni egy fantasztikus életet!


Az Édesvíz Kiadónál ismét kincsre bukkantam. Utóbb többször voltam bizonytalan, önbizalomhiányos, sokszor döntésképtelen, túlmérlegelő. Ez a könyv pedig segített, hogy néhány dolgot tisztázzak magamban. Ehhez hozzájárult Konkolyné Börcsök Judit coach is, aki rámutatott, hogyan tudom másként nézni a dolgokat, átkonvertálni a gondolataimat, hogy számomra kedvezőek, jövedelmezőek legyenek. 
"Az egyik legjobb dolog, amit tehetsz, hogy jobb hellyé tedd a világot az, ha magadat fejleszted."
Ezt a könyvet egy coach rokonom ajánlotta, aki maga is elolvasta, hasznosítja a benne leírtakat. Itt a szerző nem csak leírja,hogy mit tegyél, hogyan érd el, amit szeretnél, de meg is mutatja, hogy hogyan csináld, miképp érheted el a vágyott célt, helyzetet, állapotot.Számomra nagyon hasznosnak bizonyult. Többször kézbe veszem, beleolvasok még az biztos. Bátran ajánlom mindazoknak, akik nem tudják,hogyan érjék el céljaikat vagy nem hisznek önmagukban, stb. A szerző megerősít abban,hogy a változás belülről fakad, mi magunk vagyunk az energia, a Forrás, amire szükségünk van.

"Ha nem ott tartasz az életben, ahol lenni szeretnél, menj tovább. Bánj úgy magaddal, mintha a legjobb barátod lennél. Ünnepeld azt a nagyszerű lényt, aki te vagy. Ne hagyd, hogy bárki is balhézzon veled, az álmaiddal vagy a teljes önmagaddal.
Az életed most történik. Ne szundikálj, ne veszítsd el."
A szerző, írónő, coach rámutat - akár saját példáján keresztül is - hogyan merjünk kiállni önmagunkért, érvelni saját magunk mellett. Segít produktívabbnak, sikeresebbnek lenni. A fő hozzávaló, hogy mindig saját magunkat helyezzük az első helyre, a saját dolgaink legyenek a legfontosabbak és higgyünk önmagunkban. Igenis képesek vagyunk elérni céljainkat, álmainkat, ne hagyjuk, hogy bármilyen külső tényező befolyásoljon minket. 

Nincsenek megjegyzések: