2021. november 15., hétfő

Tina Rae-Jessica Smith: Az is oké, ha nem minden oké

Ezt, akár nekünk mondják, akár mi mondjuk saját magunknak bíztatásképp, nagyon nehezen hisszük el. Pedig valóban így van. Valami oknál fogva, ha rossz dolog történik velünk, kellemetlen inger ér, egyből homokba dugnánk a fejünket, feladnánk. Reménytelen helyzetek tömkelegével vannak és lesznek is az életünkben, ám mindig van, akire számíthatunk, támaszkodhatunk. Nagyon fontos, hogy ezt ne felejtsük el. Emellett merjünk segítséget kérni, ha atrocitásnak vagyunk kitéve vagy félünk, nem érezzük jól magunkat. Legyen ez testi vagy lelki fájdalom.


Hiánypótló kötet, mely segít a gyerekeknek, kamaszoknak jól élni, testi-lelki egészségben.
Ahogy az alcím is mutatja, ötletek garmadáját gyűjtötte össze a szerzőpáros és tárta az olvasók elé, hogy hogyan érezzük jól magunkat a bőrünkben.
Kötelezően feladnám mindenkinek elolvasni! Élvezetes, hasznos és informatív könyv!

A szerzőpáros elénk tárja, hogyan tudunk javítani a közérzetünkön a hétköznapokban. Ilyen "eszköz" a pozitív gondolkodás, a mentális egészségünk karban tartása, önismeret ismerete és a jóllétünk ápolása.

A pozitív szemlélet sokszor pozitív irányba billentheti az éppen kevésbé fényes helyzetünket, így érdemes alkalmaznunk ezt a módszert, mindenbe meglátni a jót. 

Nincsenek megjegyzések: