2017. november 17., péntek

Carrie Hope Fletcher: Túlvilági szerelem

Ezt a könyvet az idei könyvhéten szereztem be, így pár hónapja már váratott magára. Már első kézbevételkor éreztem, hogy ez egy különleges könyv, aminek minden oldalát élvezni fogom. S valóban így lett, hiszen - ugyan négy-öt nap alatt tudtam elolvasni - szinte végig mosolyra fakasztott a történet, már maga a borító látványa is örömmel töltött el.


A borító már önmagában kifejezi a főbb szálak motívumait, szépen illusztrálva a történetet. Számomra ez a könyv igazi romantikus történetnek tűnt az elején. A gazdag családból származó lány találkozik a szegény, de tehetséges hegedűs sráccal, akivel hamar egymásba szeretnek. Ám itt is, -ahogy a Disney mesékben általában- bejön egy akadály, ami meghiúsítja a boldogságukat. Ám hiába nem lehet együtt a két szerelmes, érzéseik továbbra is megmaradnak, nem feledik el egymást. Külön életet élnek hosszú évtizedekig, mígnem a főszereplőt, Evie-t otthon, családja körében elragadja a halál. Nem sokkal később és pár túlvilági jelzés, üzenetküldés után fiatalkori szerelme, Vincent is követi a túlvilágra.Így végül újra együtt lehet a pár.
A túlvilágról, nem csak Vincentnek, hanem két középkorú gyermekének is megjelent álmában Evie. Egy-egy titkot árult el magáról a gyerekeinek, amit életében nem volt képes elmondani nekik. A gyerekei örömmel vették az üzenetet, s később szívből örültek, amikor Vincent felbukkant az ajtajukban.

Meseszép történet az igaz és örök szerelemről, az önfeláldozásról és a példamutató életről.

Ajánlom mindazoknak, akik hisznek a boldog befejezésben és mindig törnek előre, nem adják fel az álmukért való harcot! :)

https://moly.hu/konyvek/carrie-hope-fletcher-tulvilagi-szerelem

Nincsenek megjegyzések: