2017. augusztus 24., csütörtök

Sylvia Day: Idegen a férjem

Sylvia Day írónőtől már olvastam a Crossfire sorozatot, ami az egyik kedvencem lett ebben a műfajban.
Ez a könyv annyiban tér el a fent említett történettől, hogy történelmi témájú, amiben különböző társadalmi szerepeket töltenek be a szereplők. Grayson nagy kedvencem lett, mert ő ment át a legnagyobb karakterfejlődésen. Ez a fejlődés a történet elején megemlített múlt és a négy évvel későbbi jelenben mutatkozott meg. Ezt a pozitív irányba való fejlődést nem csak a felesége, hanem a többi nemes, előző szeretője is észrevette. Senki nem értette, hogy hol volt az elmúlt négy évben, majd amikor visszatért, miért akart csak a feleségével lenne, más nő helyett. Grayson megmutatta, hogy tud szívből, szenvedélyesen szeretni és hűséggel lenni a felesége iránt. Isabel pedig végül beadta a derekát, az esküvőkor kötött alku ellenére Heargrevs-szel való szeretői viszonyát eldobta azért, hogy szenvedélyes szerelemben éljen a férjével.
Isabel-nek és Greyson-nak is megvannak a múltból hozott démonai, a nő emiatt nem akart kötődni, beleszeretni a férjébe, a férfi pedig rettegett, hogy elveszíti a nőt, emiatt gyereket sem akart tőle (még nem belátta, hogy nincs két egyforma szervezet, Isabel túlélheti a szülést). Rájöttek, hogy a démonaikat közösen, együtt tudják legyőzni, ezért még inkább figyeltek a másikra, mint azelőtt.
A történettől elszakadva térjünk rá a külsőségekre. A borító meglehetősen találóra sikeredett. Jelképezi a házasságot, az egyezséget, amit kötöttek egymással a főszereplők és jelképezi a történet végére kialakult hűséget, örök szerelmet.
Akinek tetszett a Crossfire sorozat, annak csak ajánlani tudom ezt az ínyenc falatot!





https://moly.hu/konyvek/sylvia-day-idegen-a-ferjem

Nincsenek megjegyzések: