2020. július 21., kedd

Arielle Ford: A lélektársad titka

Az Édesvíz Kiadó a spirituális, lélektani, ezoterikus könyveiről ismert. Főleg Müller Péter könyveit kedvelem a kiadótól, de egyre többet olvasok a fent említett témában, így került a kezembe A lélektársad titka című útmutató jellegű könyv. 

Nagyon szeretem az önfejlesztő, önsegítő könyveket, melyek útmutatást, tanácsokat adnak ahhoz, hogyan éljük jól az életünket, hogyan érjük el a céljainkat. 


A lélektársad titka egy nagyon jól megírt könyv, amely nem csak a lélektársad megtalálásában, bevonzásában segít, de hasznos útmutatókkal szolgál az élet más-más területein is. Akár a család, karrier, egészség, párkapcsolat, stb. témakörében mind mind olyan ötleteket kapunk a szerzőtől, melyeket beépíthetünk életünkbe, alkalmazhatunk mi magunk is. Nincs benne semmi humbuk, a könyvben többen is igazolják, hogy beváltak a technikák, spirituális jellegű tanácsok. Már emiatt is érdemes elsajátítani, kipróbálni a könyvben leírtakat. 

Számtalan hasznos mondat, gondolat elhangzik a könyvben, melyeket napi mantraként érdemes elsajátítani. Ezekből a mondatokból szemezgettem pár kedvencet:

"Vele születetten szerethető vagy, és abban a pillanatban, hogy teljes szíveddel és elméddel elkezdesz ebben hinni, mindenhol látod majd a bizonyítékát magad körül."


"Arra születtél, hogy szeressenek, dédelgessenek és rajongjanak érted."


"…a „rossz” dolgok mindig valamilyen nyomós ok miatt történnek – rendszerint azért, hogy megtisztítsák a terepet a közelgő jó előtt."


"(…) légy a változás, amelyet a világban látni szeretnél.

(Gandhi)"

Nincsenek megjegyzések: