2017. július 20., csütörtök

Lady Diana, mindenki kedvence

A hercegnőt nagyon sokan szerették, példakép, anya, feleség volt egyben. Diana segített a rászorultakon, több jótékonysági vásárt is szervezett, eljárt a taposóaknák ügyében és felszólalt az afrikai árvák miatt is. Több árvaházat látogatott, ahova ment, ott üdvrivalgás tört ki az emberekből. Idén lenne 56 éves a szívek hercegnője, aki húsz éve egy balesetben vesztette életét. A balesetről a mai napig több hír, kacsa is terjeng, mindenki mást mond a történteket illetően...
Lady Di halálának huszadik évfordulójára a királyi család valami különlegessel szeretne tisztelegni a hercegnő emléke előtt. Nemrég bejelentették, hogy egy szobrot állítanak a Kensington - palota parkjában. A szobrot bárki megtekintheti, mert a park nyilvánosan látogatható részén kerül felállításra.

A Diana - díj létrehozói többek között megrendezik a nemzeti jóindulat napját. Earl Spencer, a hercegnő testvére is kiveszi a részét a megemlékezésből, aki a családi otthonban kiállítást is szervez Diana cipőjében járva címmel. Természetesen a hercegnő két fia, Henry és Vilmos is dolgozik rendezvényeken. Kiderült az is, hogy Henry a mai napig nem tudta feldolgozni édesanyja halálát.

Nincsenek megjegyzések: