2020. január 22., szerda

Victoria Green: Valter&Vivien II.

Az első rész befejezése után alig vártam, hogy újra találkozhassak a szereplőkkel, történetükkel. A bevezető kötetben fájdalmakkal teli, de boldog befejezést kaptak Valterék, na de vajon mi várt rájuk a folytatásban? 
"A szerelmet nem mi választjuk. Az választ minket. Milyen igaz ez! Sosem gondoltam volna, hogy képes leszek egy olyan fi út szeretni, mint Valter. Milyenről is beszélek? Nem olyanról, ami minden anya álma. Hiszen Valternak sosem volt könnyű élete.Ő nem úgy nőtt fel, mint én. Teljesen más tanítást kapott, ha egyáltalán kapott. Máshogy gondolkodott dolgokról. Egy valamihez nagyon ért: tiszta szívből tud szeretni. Talán jobban, mint bárki más."
Úgy tűnik Valter és Vivien párosának ismét kijutott a démonokból. Sem a múlt, sem a jelen nem kíméli őket, szinte folytonosan akadályok  gördülnek eléjük. Hol egy régi rosszakaró, hol pedig egy felbukkanó családtag okoz fejtörést a szerelmespárnak. 


A történet eleje még békés, nyugodtnak mondható. Vivien készül az érettségire, ám hétvégenként és amikor tudnak együtt vannak Valterral. Persze ez nem egy rózsaszín tündérmese, így hamar felborult az idill. Valter kénytelen szembenézni a démonaival, melyek belülről marják, rágják őt kíméletlenül. Ennek hatására nem egyszer akaratlanul megbántja kedvesét is. Végül nagy nehezen de rászánja magát és szakemberhez fordul segítségért. Nagyon nehezen nyílik meg, de sikerül és lassan-lassan elmeséli a történetét a dokinak, hogy miért lett megtört. 

Sajnos Dénes ismét felbukkan és alaposan felkavarja az egyébként sem nyugodt állóvizet... A hideg rázott, amikor jöttek szembe a borzalmak, melyek a nevéhez kapcsolhatók. Ám ez még mindig nem minden, ehhez hozzájön az is, hogy felbukkan Valter rég nem látott édesanyja, akit mintha kicseréltek volna, ám ez csak a látszat... Majd a történet vége felé ennek következményeképp Valter ismét szembenézett az apjával, ami egyáltalán nem volt egy könnyű menet, messze nem baráti csevejként zajlott az újra találkozás. Ezután hasonlóan zárult a könyv, mint az első részben. Valter kórházba került, küzdöttek az életéért. Ugyan hajszálon múlt, hogy felébred e, de az őrangyalának és akaraterejének hála Vivien visszakapta szerelmét és most már családként teljesedhettek ki. 

Még több feszültség, érzelem, erőszak, hullámvasút, mint az előző részben. Nagyon drukkoltam, hogy együtt maradjon Vivien és Valter! A sok ellentét, különbözőség ellenére nagyon jó páros az övék, megérdemlik a boldogságot! A sok harc, kudarc csak megerősítette szerelmüket. A nagy egymásra találás után kíváncsian várom mi vár még a párra a harmadik egyben befejező kötetben! :)

A szerző Valter&Vivien csoportjában videókat is nézhetsz az egyes jelenetekről! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése